KALIH WELASKU Lirik Lagu / Lyrics » DENNY CAKNAN

KALIH WELASKU Lirik Lagu / Lyrics » DENNY CAKNAN : The KALIH WELASKU Lyrics / KALIH WELASKU Song Lyrics by DENNY CAKNAN is the Latest Indonesian Song of 2022. The KALIH WELASKU Song is Sung by DENNY CAKNAN. The KALIH WELASKU Song Music is Given by DENNY CAKNAN & The Lyrics is Written by DENNY CAKNAN. The KALIH WELASKU Song is Released on 30th December, 2022. The KALIH WELASKU Song is Presented by DENNY CAKNAN.

KALIH WELASKU Song Details :

Song Title KALIH WELASKU
Singer DENNY CAKNAN
Music DENNY CAKNAN
Lyrics DENNY CAKNAN
Release Date 30th December, 2022
Language Indonesian (Country : Indonesia) | Sad
Label DENNY CAKNAN

KALIH WELASKU Lirik Lagu / Lyrics » DENNY CAKNAN

Anane Mung Tresno,
Kalih Welasku..
Anane Mung Iki,
Sing Tak Nduweni..

Doyo Doyo Ngganduli,
Doyo Doyo Nangisi..
Kesandung-sandung Aku,
Maksane Atimu..

Gapuk Meh Tumbang,
Tak Gawe Gawe Dewe..
Raiso Ngukur Kurang Kesadaranku..

Kekarepanku..
Yen Pancen Dadi Siji,
Iso Ngrumat Lan Baturi..
Tekan Besok Nganti Petuk Pati,
Urung Kewujud We Kesusu Mutusi..

Aku Sembrono Ning Ra Sepiro,
Malah Dadi Perkoro..
Nanging Rapopo Ketulo Tulo,
Dadi Tulisan Kanggo Cerito Tuo..

Anane Mung Tresno.
Kalih Welasku..

Anane Mung Tresno,
Kalih Welasku..
Anane Mung Iki,
Sing Tak Nduweni..

Doyo Doyo Ngganduli,
Doyo Doyo Nangisi..
Kesandung-sandung Aku,
Maksane Atimu..

Gapuk Meh Tumbang,
Tak Gawe Gawe Dewe..
Raiso Ngukur Kurang Kesadaranku..

Kekarepanku..
Yen Pancen Dadi Siji,
Iso Ngrumat Lan Baturi..
Tekan Besok Nganti Petuk Pati,
Urung Kewujud We Kesusu Mutusi..

Aku Sembrono Ning Ra Sepiro,
Malah Dadi Perkoro..
Nanging Rapopo Ketulo Tulo,
Dadi Tulisan Kanggo Cerito Tuo..

Anane Mung Tresno.
Kalih Welasku..

KALIH WELASKU Lirik Lagu / Lyrics » DENNY CAKNAN

Written by : DENNY CAKNAN

KALIH WELASKU Lirik Lagu / Lyrics » DENNY CAKNAN » Official Music Video

If You Love “KALIH WELASKU Lirik Lagu / Lyrics » DENNY CAKNAN“, Then Please Do Not Forget To Share It To Your Friends On Social Media. A Share From You Will Inspire Us To Bring You New Song Lyrics.

If You Want To Read The Lyrics Of Any Of Your Favorite Songs, Feel Free To Contact Us By Filling The Contact Us Form. We Will Try Our Best (24/7) To Bring You The Lyrics Of Your Favorite Song. Keep Enjoying New Song Lyrics With Lyrics Over A2z. Have A Very Nice Day!

 

Thank you for reading this on Final Lyrics Hope You like the article, Do share on social media like Facebooktwitter etc.

Leave a Comment